Feb
18

Promosi Menarik Bulan Februari

Share : Facebook0Twitter0Google+0LINE it!

Hai, kawan-kawan…Nak tau apa yang istimewa dan menarik pada bulan Februari ini? U & I Boutique, Shah Alam menawarkan harga istimewa bagi pembelian beg tusyen serta bantal Upin & Ipin.

Promosi ini hanya sah pada 18 hingga 29 Februari 2012.

Macam mana anda hendak dapatkan tawaran hebat ini? Sila kunjungi U & I Boutique di Seksyen 13, Shah Alam, Selangor atau layari laman web kami www.lescopaque.com dan klik “Online Store”.

Jangan lepaskan peluang ini!


  • http://profile.yahoo.com/VCRLLNBAR3ZQVHMI2R2MBUZ3KM Azza

    Salam….club upin ipin…saya sebagai peminat cerita upin ipin ingin memberi sedikit cadangan jika ia boleh digunapakai…bukan apa siaran upin ipin ini diminati ramai terutama golongan kanak-kanak…rasanya tak sesuai jika perkataan AKU digunakan dalam perbualan diantara watak yang ada….tapi saya puji watak mei mei dan jarjit mereka bahasa kan diri meraka SAYA tapi tidak pada watak upin ipin dan yg lain masih menggunakan perkataan aku….rasanya kurang manis jika watak kanak-kanak menggunakan perkataan tersebut….sebab kanak-kanak yang menonton akan mengikuti apa yang diorang minat termasuk percakapan dan perlakuan….diharap pihak kelab upin ipin tak marah dengan comment yang saya berikan….kerana saya dan anak amat meminati setiap cerita upin ipin….good luck….

    • http://www.lescopaque.com Mohd Zarin

      Terima kasih dengan comments tersebut

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100002892108230 Amer Lia

    Salam kelab Upin & Ipin…. Saya adalah ahli Kelab Kembar Malaysia. Lebih 1300 ahli yg semuanya kembar seluruh Malaysia setakat ini. Bagaimana kalau kami ingin menjemput Upin & Ipin memeriahkan Majlis tahunan kelab kami? boleh hubungi saya http://www.facebook.com/profile.php?id=100002892108230

  • http://www.facebook.com/matahariholiday Matahari Holiday

    Hi, Upin &Ipin. I am outing organizer for school student from kindergarten – secondary school,
    we are interested to organize/ work together with your for a field trip to your production house.
    It is possible?? do your open for visitation?? much appreciate if you could revert to us. MATAHARI HOLIDAY ,012-2339699

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003182325396 Nur Alia Batrisya

    Hi, Upin &Ipin. I am outing organizer for school student from kindergarten – secondary school,
    we are interested to organize/ work together with your for a field trip to your production house.
    It is possible?? do your open for visitation?? much appreciate if you could revert to us.

    • http://www.lescopaque.com Mohd Zarin

      Hi, We don’t allow any visitor from kindergarten visit our studio for safety reason. However, you can always come at our Boutique everyday including weekends to buy exclusive Upin & Ipin merchandises

Recent Posts

Recent Comments

Les’ Copaque Channel

See our latest video..